Diagnostiikka ja autosähkötyöt ammattilaisilta Espoon Juvanmalmilla

Ota yhteyttä

AD-Autopalvelu Roka on monipuolinen huolto- ja korjausliike Espoon Juvanmalmilla. Saat meiltä sekä määräaikaishuollot että esimerkiksi diagnostiikan ja autosähkötyöt ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vian diagnosointi nopeasti

Teemme auton vikadiagnoosin vaativimmissakin tapauksissa nopeasti. Käytössämme on laadukkaat laitteet ja uusimmat diagnostiikkaohjelmistot, joiden avulla paikannamme autosi ongelmakohdat. 

 

Auton vikadiagnostiikka paljastaa auton erilaiset viat sähköongelmista käynnistysvaikeuksiin. Löydämme vaikkapa auton iskunvaimentimissa, pysäköintitutkassa tai kamerassa olevan vian vaivattomasti. 

 

Vian löytyminen yhdellä korjaamokäynnillä säästää aikaa ja rahaa. Avullamme vältät kalliit korjaamolaskut, joita voi aiheutua siitä, kun autossa korjataan väärää asiaa. Kulkupelisi ei myöskään seiso huollossa useita kertoja, mistä aiheutuu sijaisauton tarve (meidän kauttamme 10 €/vuorokausi) tai tarve järjestellä arjen menoja uudestaan.

Ota yhteyttä ja varaa aika!

Huoltotarve selville

Aiemmin määräaikaishuolto oli tarpeellista kaikille autoille. Tänä päivänä osa autovalmistajista on siirtynyt kiinteiden huoltovälien sijaan tarpeen mukaiseen huoltoon. Tällaisissa tapauksissa auton järjestelmä seuraa auton kulutusosien kuntoa ja ilmoittaa, kun huolto on tarpeen. Saat meiltä myös kaikki tarpeen mukaiset huollot.

 

Voit tuoda auton meille myös käyttötarpeen mukaisen huollon selvittämiseksi. Katsomme nopeasti, minkälaisia huoltoja autollasi on edessä. Palvelumme avulla saat arvokasta tietoa esimerkiksi auton myyntitilanteeseen.

Kaikki korjaukset ja huollot saman katon alta

Olipa autossasi sitten sähkövika, muu vika tai huoltotarve, me laitamme kaiken nopeasti kuntoon. Käytämme vain laadukkaita varaosia ja tarvikkeita. Meiltä löytyy useiden eri autovalmistajien hyväksymiä huolto-osia, joita käyttämällä pidämme autosi takuun voimassa.

 

Osaamisemme kattaa diesel- ja bensiinikäyttöiset autot, hybridiautot ja sähköautot. Kerromme mielellämme lisää – ota yhteyttä!

Yhteystiedot ja aukioloajat